ΑΡΘΡΑ

Gofis Home SS21

Η ανοιξιάτικη συλλογή του Gofis Home, έρχεται με ανανεωμένη διάθεση και στιλιστικές προτάσεις για κάθε χώρο. Χρωματικές νότες που πηγάζουν αισιοδοξία και ελπίδα, από το φωτεινό κίτρινο του ήλιου, το ροζ και το κοραλί των λουλουδιών μέχρι το γαλάζιο του Αιγαίου και τις γήινες αποχρώσεις της ελληνικής γης.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός βασίζεται πάνω στο σκανδιναβικό design, που θα αποτελέσει την κυρίαρχη τάση φέτος. Στα πλαίσια της βιοφιλίας, που τείνει να γίνει τρόπος ζωής, φυσικά υλικά αποτελούν must σε κάθε δωμάτιο, δημιουργώντας ήσυχα garden rooms, με μικρές δόσεις πολυτέλειας. Η φιλοσοφία της νέας συλλογής συνοψίζεται σε τρία concepts.

CRAFTSMANSHIP
Σε αυτό το concept πρωταγωνιστούν αντικείμενα με έντονα φυσικά χαρακτηριστικά και αφηρημένα σχέδια. Χρωματικά κυριαρχούν έντονα contrast, που μαγνητίζουν την ατμόσφαιρα. Οι προτάσεις είναι συγκεκριμένες και αποσκοπούν σε ένα elegant αποτέλεσμα. Το Red Leather παντρεύεται με το απαλό Σομόν, ενώ το καφέ της καστανιάς συνδυάζεται αρμονικά με το Jean Blue.

ΚΟΥΖΙΝΑ - ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

ENJOY THE LIGHT

Φωτεινά χρώματα και εύκολα ανακυκλώσιμες βαφές, όπως το λευκό, το φωτεινό κίτρινο και το γαλάζιο αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά σε αυτό το concept. Καθαρές επιφάνειες με απλά σχέδια και έντονη τη παρουσία του φυσικού φωτός, θα δώσουν ζωντάνια, διαύγεια και εφορία στο χώρο σας.

OPEN TO NATURE

Εμπνευσμένο από τις παλιές καλές εποχές του ρομαντισμού και του φλερτ, το τελευταίο concept καλωσορίζει τη φύση, με τις αποχρώσεις της. Έκρηξη χρωμάτων, με το Lilac να πρωταγωνιστεί παρέα με το Lemon Yellow και ευχάριστες Emerald Green πινελιές, σε ένα ανοιξιάτικο τοπίο.