Στο Λευκό, δημιουργούμε λύσεις εσωτερικής διακόσμησης και σκίασης για το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και αισθητική.

Είτε αναζητάτε μια κλασική ραφή κουρτίνας, είτε προτιμάτε μια πιο σύγχρονη και μίνιμαλ αισθητική για τον χώρο σας, εμείς σας προτείνουμε υφάσματα και σχέδια που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Επενδύστε σωστά από την αρχή ή ανανεώστε τους χώρους της οικίας σας ή τους επαγγελματικού σας, με μοναδικές λύσεις εσωτερικής διακόσμησης. Αλλάξτε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, επιλέγοντας τα κατάλληλα συστήματα σκίασης.

Σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, από τη μελέτη και τον σχεδιασμό μέχρι την τοποθέτηση και τη συντήρηση. Επισκεφθείτε το showroom μας για να επιλέξουμε μαζί τα κατάλληλα χρώματα και υφάσματα που ταιριάζουν καλύτερα τόσο στον χώρο όσο και στο στυλ σας.

Αναλαμβάνουμε δωρεάν δειγματισμό στον χώρο σας, λαμβάνουμε τα μέτρα και εγκαθιστούμε τις κουρτίνες με επαγγελματικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, εμπιστευθείτε την ομάδα μας για να μεταμορφώσετε τον χώρο σας με στιλ και ποιότητα.

Our Projects

Curtain Collections